Solange Knowles
0

Novim albumom zasjenit će Beyonce

Sarajevo-x.com
Mlađa sestra popularne Beyonce, Solange Knowles koja je već godinama u sjeni starije sestre, konačno ima nešto sasvim svoje za ponuditi a to je novi album. Na albumu "Sol-AngeL and the Hadley St.Dreams" se nalazi 13 r&b pjesama inspiriranih 60-im godinama koje uveliko podsjećaju na stare hitove pop-grupa The Marvelettes i The Supremes.

"To je upravo ono što sam htjela od ovog albuma. Na njemu se nalaze moja prava muzička osjećanja. Iskrenost, inspiracija, osobnost- to sam uložila u svoje pjesme", rekla je Solange u razgovoru za američke medije.

Na česta pitanja o starijoj sestri, Solange kaže da ne voli usporedbe s Beyonce i da joj se često dešava da svi njeni intervjui završe s novinarskim pitanjima o Beyonce.

"To ponavljanje jako je frustrirajuće", dodala je 22-godišnjakinja.

Solange Knowles iako jako mlada, već je razvedena i ima petogodišnjeg sina. Za razliku od sestrinog imidža pop dive, Solangein stil čine tetovaže, psovke i ležernost.

"Ono što najviše volim kod Solange je njena želja da bude drugačija. Mislim da će nakon ovog albuma ljudi uvidjeti koliko se Solange razlikuje od svoje sestre ", rekao je Matthew Knowles, otac poznatih pjevačica.

Koliko su u pravu otac i kćerka Knowles, pogledajte u spotu za Solangeinu pjesmu Sandcastle Disco.