Exit Label s ponosom predstavlja
0

Novi singl Darkwood Dub feat. Bisera Veletanlić

Sarajevo-x.com
Premijerno predstavljamo novi singl i spot grupe Darkwood Dub u kojem gostuje legendarna diva Bisera Veletanlić, "Nešto sasvim izvesno", a koji je od danas dostupan za besplatno preuzimanje na sajtu <a href="http://www.exitmusic.tv/">Exitmusic.tv</a>.

Na promociji ekskluzivno je prikazan i spot za ovaj singl, koji je pravo iz montaže donesen u Klub Doma Omladine. Spot će svi obožavatelji ovog benda, kao i Bisere Veletanlić, moći da pogledaju na zvaničnom YouTube kanalu Exit festivala već sutra.

Promocija singla “Nešto sasvim izvesno” samo je šlagvort za buduću saradnju Exit etikete i grupe Darkwood Dub. Bend će krajem juna svoj novi album objaviti upravo na Exit Label-u, te će svi posjetioci sajta Exitmusic.tv moći besplatno da ga preuzmu na ovoj adresi. Novi album Darkwooda moći će i se kupiti u izdanju kuće Odličan hrčak za one koji žele da upotpune svoju CD kolekciju jednog od najvećih beogradskih bendova svih vremena.

Trenutna cijena četvorodnevne ulaznice za Exit festival iznosi 118 KM, dok je cijena ulaznice za kamp dodatnih 50 KM. Kupljena karta je nepovratna, ali se može zamijeniti sve do 1. juna 2011.