{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi mp3 - pjesma "Sarajevo" grupe Ofsajd

S
9.4.2005. u 09:21
0
0
Novi mp3 - pjesma "Sarajevo" grupe Ofsajd
0
Novi mp3 - pjesma "Sarajevo" grupe Ofsajd
Ofsajd je sarajevski punk rock bend, formiran u maju 2001. godine od grupe loših đaka, danas neperspektivnih studenata. Mi vam poklanjamo na download njihovu pjesmu koja se zove "Sarajevo".
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Prvi nastup grupa OFSAJD je imala u julu ‘02. u klubu Stella zajedno sa sarajevskom grupom Fakat Gras gdje su premijerno odsvirali 7 autorskih pjesama koje su se kasnije našle na prvom demo snimku OFSAJD. U martu ’03. snimaju prvi demo album sa 19 autorskih pjesama u improvizovanom kućnom studiju, u prostorijama Internacionalnog Multireligijskog i Interkultalnog Centra IMIC. Konačno privlače pažnju medija, te pored svirki po bh gradovima sve više bivaju zastupljeni i po susjednoj Hrvatskoj. U aprilu ’04. grupa snima šest novih pjesama, također u improvizovanom kućnom studiju. U maju iste godine, grupa filmskih snimatelja iz Slovenije snimaju im prvi spot za pjesmu "Sarajevo". U decembru ’04., pjesma Tri zvijezde do zore je objavljena na kompilaciji “Demo 202”. Drugi spot za pjesmu San ljetne noći – YAYA je u pripremi, a trebao bi se završiti do kraja juna '05.

Iza Ofsajda trenutno stoji 27 autorskih pjesama, dva demo snimaka, nekoliko live snimaka, jedan spot i preko 40 javnih nastupa.

Sarajevo-X portal i grupa OFSAJD vam poklanjaju pjesmu "Sarajevo" koju možete downloadati sa naše mp3 sekcije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: