{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi album Zabranjenog pušenja možete besplatno preuzeti na Klixu 10. oktobra

19.6.2013. u 20:15
83
9
Novi album Zabranjenog pušenja možete besplatno preuzeti na Klixu 10. oktobra
83
Novi album Zabranjenog pušenja možete besplatno preuzeti na Klixu 10. oktobra
Foto: Klix.ba
Deseti studijski album grupe Zabranjeno pušenje "Radovi na cesti" bit će objavljen 10. oktobra 2013. u 10 sati, a naši čitatelji će ga moći besplatno preuzeti s portala Klix.ba.
U radnoj atmosferi studija "Plavi film" grupa Zabranjeno pušenje privodi polako kraju snimanje novog, desetog studijskog albuma. S obzirom na izuzetnu koncertnu aktivnost u proteklom periodu, većina pjesama s novog albuma nastala je "on the road", pa je naziv albuma "Radovi na cesti" na kraju usvojen kao naziv koji najbolje opisuje atmosferu u kojoj su nastale pjesme koje će se naći na albumu.

Album će u svim državama regije biti objavljen u istom trenutku, 10. oktobra 2013. u 10 sati.

Besplatan download albuma "Radovi na cesti" grupe Zabranjeno pušenje omogućili su partneri ovog projekta – Sarajevsko pivo, Choco Lips i AriZona.

Veliki uspjeh prvog, najavnog singla albuma "Radovi na cesti", pjesme "Boško i Admira", koja je na Youtubeu od objavljivanja, na Dan grada Sarajeva, 6. aprila 2013. godine, do ovog trenutka pregledana 350.000 puta, pokazao je da i publika, uz bend, nestrpljivo očekuje izlazak novog albuma Zabranjenog pušenja.

"Budući da se radi o jubilarnom albumu, velika je odgovornost i pritisak, ali mislim da smo uradili pravu stvar i da ćemo opravdati očekivanja naše publike koja je bila uz nas sve ove godine", rekao je frontmen benda Zabranjeno pušenje Sejo Sexon.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: