Spot uz karte i piće
20

Nova pjesma Željka Bebeka zove se "Ono nešto naše"

Klix.ba
Željko Bebek predstavlja novu pjesmu "Ono nešto naše" nastalu u saradnji sa Branimirom Mihaljevićem i Fayom, autorima prošlogodišnjeg hita "Ja po kafanama".

Novu pjesmu karakteriše dojmljiva energija i prodorni Željkov glas, a prateći videospot nastao je u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića koji su odlično pogodili atmosferu pjesme prikazavši opušteno druženje vjernih prijatelja uz karte i piće.

Radnja spota je utoliko autentičnija što su na snimanju sudjelovali neki od najboljih Bebekovih prijatelja, njegov prateći bend te sin Zvonimir koji inače svira gitaru i pokazuje veliki muzički talent. Spot je premijerno prikazan sinoć na CMC televiziji te na portalu 24 sata, a već u prvih 12 sati od puštanja broji više od 40.000 prikaza.

Pjesmu će Bebek izvesti 10. juna na CMC festivalu u Vodicama, kojem se vraća treću godinu zaredom, s velikim nestrpljenjem i radošću. "Ono nešto naše" treći je singl nakon "Prvak svijeta" i "Ja po kafanama" kojima Željko Bebek najavljuje novi studijski album koji će u izdanju Croatia Recordsa biti objavljen do kraja ove godine.