{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova pjesma Jessie J "Queen" je inspiracija ženama širom svijeta

23.11.2017. u 10:53
6
1
Nova pjesma Jessie J "Queen" je inspiracija ženama širom svijeta
6
 
Jessie J je predstavila novi singl "Queen" koji će se naći na njenom nadolazećem albumu "R.O.S.E". Pjesma u kojoj se engleska pjevačica može pohvaliti velikom dozom samopouzdanja mogla bi biti inspiracija ženama širom svijeta.
Pjevačica je većinu pjesmama s novog albuma napisala sama, dok ih je producirao DJ Camper. "R.O.S.E" je akronim za sve teme koje su obrađene u albumu, a to su svijest, opsesije i seksualno jačanje (realizations, obsessions, sex i empowerment).

"Napisala sam ovu pesmu jer se svi trebamo podsjetiti koliko smo lijepi iznutra i izvana. Ovo nije još jedna pjesma za mene. Ovo je način razmišljanja i svojevrsna mantra koju svi zaslužujemo. Hvala vam na bezuslovnoj ljubavi i podršci. Sve vas volim", riječi su kojima je Jessie J opisala svoj novi singl.

Jessie je u septembru ove godine predstavila pjesmu "Think About That" kojom je najavila novi album. Proteklih godina ona je odbijala raditi na novim pjesmama, ali kada ju je jedan dan Camper ostavio u sobi uz njegove melodije, pjevačica kaže kako su joj stihovi počeli sami nadolaziti. Jessie ističe kako je željela napraviti album koji će slušati sama kod kuće.

"Muzika koju sam stvorila za ovaj album je muzika koju slušam. To je najveća promjena koju sam željela napraviti", kazala je Jessie.

Posljednji album "Sweet Talker" Jessie je objavila prije tri godine, a fanovi su s oduševljenjem pozdravili njen povratak na muzičku scenu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: