Muzika
0

Noel Gallagher fanu svirao kod kuće

FENA
Noel Gallagher
Noel Gallagher
Jedan fan britanske pop-rock grupe "Oasis" Iz Ceshirea dobro se proveo kad mu je Noel Gallagher došao kući odsvirati privatnu gažu.

Sretni mladić, imena Ben Hayes, osvojio je ovu neobičnu nagradu prijavivši se na natjecanje jednog lokalnog radija, koji organizira sedam dana privatnih svirki za obožavatelje. Hayes je "osvojio" Gallaghera.

Atmosfera u kući bila je napeta, 15 izabranih ljudi se uguralo u Hayesovu sobu, a mama je, po engleskom običaju, donosila čaj. Hayes je veliki fan "Oasisa", a ovo mu je deseta svirka kojoj je prisustvovao, iako kaže da se nijedna ne može usporediti s ovom. Gallagher je na akustičnoj gitari odsvirao tri pjesme, "Half The World Away", "The Importance of Being Idle" and "Don't Look Back in Anger".

Dj Jo Whitley sa stanice "Radio 1", organizator svirke, rekao je u nastupu: "Nekoliko puta sam čuo Noela da svira, ali ovo danas je bilo posebno".

Englezi imaju neki svoj stil. Bez velike pompe i masovne televizijske pratnje, u kuću vam dođe vaš omiljeni muzičar, pa vam onda uz čaj i sendviče malo zasvira i družite se. Zabavno.