{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


No Rules u Sarajevu

N
NINA
1.3.2004. u 22:49
0
0
No Rules u Sarajevu
0
No Rules u Sarajevu
No Rules
Tuzlanska garage rock grupa No Rules nastavlja s promocijama svog prvog CD-a «Pasje vrijeme», koji je prošle godine objavila beogradska izdavačka kuća Active Time.
Tim su povodom organizirana dva koncerta u Sarajevu. Prvi koncert će biti solistički i održat će se u subotu, 6. marta 2004. u Klubu Access, a drugi koncert će biti u petak, 26. marta 2004. u Rock Clubu Sloga gdje će No Rules nastupiti kao gosti na promotivnom koncertu grupe Black Sabah povodom promocije njihova CD-a «Skinuću ti okove od sna».

Početkom aprila No Rules će održati solistički koncert i u Zenici, u okviru promocije manifestacije Davorin 2004. Uspjehom se može smatrati i uvrštavanje skupine No Rules u dvije nominacije za prestižno priznanje Davorin 2004., i to u kategorijama Nagrada za zbirku tekstova za muziku i Otkrovenje - Novi izvođač.

Inače, No Rules su prošlog mjeseca imali veliku medijsku promociju svog CD-a «Pasje vrijeme» i videospota «Savršen krug» po beogradskim medijima. Za maj je ugovoren koncert skupine No Rules u jednom od klupskih prostora u Beogradu, a tokom ljeta slijede nastupi na dva-tri veća festivala u Srbiji i Crnoj Gori.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: