Žestoki r'n'r
149

No Rules neumoljiv u novom singlu "Ne moli me za ljubav"

Klix.ba
Bend No Rules iz Tuzle predstavio je novi singl i videospot "Ne moli me za ljubav", žestoku rock'n'roll pesmu s elementima rhythm & bluesa koja je objavljena na četvrtom studijskom albumu grupe "Na cesti bola" (Take It Or Leave It Records).

Singl "Ne moli me za ljubav" snimljen je u studiju "Pogon" u Tuzli pod producentskom palicom Dražena Mulaosmanovića, a za muziku, tekst i aranžman je zaslužan frontmen, vokal i gitarista No Rulesa Goran Čampara.

Videospot je sniman na nekoliko lokacija u Lukavcu i Tuzli pod rediteljskom palicom Damira Nezirovića, a uz članove benda su glumili Marko Mirković (student glume Akademije dramskih umetnosti Tuzla) i Anja Bošnjaković.

No Rules je osnovan 1999. godine u Tuzli. Iza sebe imaju četiri studijska albuma "Pasje vrijeme" (2003.), "Probaj me" (2007.), "Homesick Blues" (2010.) i "Na cesti bola" (2017.). 2004. godine su osvojili prestižnu nagradu "Davorin" kao najbolji novi izvođač godine, a za istu nagradu su nominovani i 2008. u kategoriji rock album godine zajedno s Hladnim Pivom i Disciplinom kičme.

Nastupili su na brojnim koncertima i festivalima u cijeloj regiji, bili na evropskoj turneji, a posebno se ističe nastup pred 15 000 ljudi u sarajevskoj Zetri, gdje su nastupili kao predgrupa Deep Purpleu (2007.). Četvrti studijski album "Na cesti bola" je odlično prihvaćen kod publike, a zapazili su ga i muzički kritičari. Album je uvršten u petnaest najboljih regionalnih albuma 2017. godine na portalu Glas.ba i izabran je i za Najbolji Ex-YU r’n’r album u 2017. u novosadskom Dnevnikovom TV magazinu.

No Rules nastupa u sastavu Goran Čampara (vokal , gitara), Sanin Imamović (solo gitara), Denil Babović (bas gitara) te Sead Hadžić (bubnjevi).