Vruće izdanje
6

Nives Celzijus rasplamsala maštu spotom za pjesmu "Odjebando"

Klix.ba
Hrvatska pjevačica, model, spisateljica i nekadašnja glumica Nives Celzijus danas je objavila spot za najnoviju pjesmu "Odjebando" koja ima potencijal da postane novi ljetni hit, kako u Hrvatskoj tako i u regionu.

Njena nova pjesma i spot izazvali su oprečne reakcije publike. I dok jedni govore kako je ovo njen totalni promašaj, drugi su oduševljeni. No, u vezi s jednim se slažu – u ovom spotu je prikazano možda i najizazovnije izdanje 37-godišnje zvijede u posljednje vrijeme.

"Zanimljivo, spot super, glas joj je malo preproduciran, ali to je taj štih. Šteta samo što je 'Odjebando' tako malo iskorišten, 'Kalašnjikov' bi bio bolji naziv", ostavio je jedan od fanova Nives Celzijus komentar na YouTubeu.

Glavni režiser spota bio je Dario Radusin, na koreografiji je radio Mario Jukić, dok je za frizuru zanosne Nives bila zadužena Anamarija Uroić. U noćnom klubu Studio Hangar u Zagrebu sniman je spot.

Tekst nove pjesme napisao je Nenad Ninčević, dok je na muzici radio Branimir Mihaljević koji je zajedno sa sinom Markom radio i aranžman.