Muzika
196

Nina Badrić prvi put turistički prošetala Sarajevom i kupovala obuću

Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Uoči večerašnjeg koncerta u Domu mladih hrvatska muzička zvijezda Nina Badrić sunčan dan iskoristila je za šetnju Sarajevom i kupovinu u prodavnici obuće Pia Lank u BBI Centru.

"Kupila sam mami torbu i mokasine. U Planiki ima lijepih stvari, ne kažem to samo zato što s njima sarađujem", poručila je Nina nakon što je pregledala ponudu svoje omiljene prodavnice, čije je zaštitno lice.

Kako godinama zbog obaveza nije stizala prošetati Sarajevom i zagledati grad turistički, danas je bila odlučna da slobodno vrijeme iskoristi na pravi način.

"Idem prošetati svoju haljinu i idem jesti. Danas imam vremena za razgledanje grada i jedva čekam", kratko je poručila.

Publici na večerašnjem koncertu, koji organizuje BH Telecom u okviru promocije Alkatel OneTouch mobilnog uređaja IdoIX, obećava dobru zabavu.

"Nadam se da će doći puno ljudi i da će biti lijepo. Uvijek nam bude dobra atmosfera i ja se radujem", istakla je Nina za Klix.ba.

Nakon sarajevskog, očekuje je i prvi solistički koncert u Skoplju.

"Baš se radujem što imam koncert za koncertom. Danas mislim samo na ovaj večerašnji u Sarajevu, a sutra je novi dan, sutra ću se posvetiti Skoplju i prvom solističkom koncertu", poručila je popularna pjevačica.

Na njen koncert u Domu mladih ulaz će biti besplatan za sve one koji su osvojili pozivnice.