Snimali na Hvaru
14

Nina Badrić predstavila novi spot "Volim te volim" sa Slavkom Sobinom

E.S.
Popularna hrvatska pjevačica Nina Badrić vrele ljetne dane iskoristila je kako bi snimila novi videospot za pjesmu "Volim te volim" koji je danas premijerno predstavila javnosti.

Atraktivan video Badrić je snimala na Hvaru, a glavnu mušku ulogu ima glumac Slavko Sobin s kojim se pjevačica vjenčala u spotu.

Slavko Sobin i Nina Badrić (Foto: Jelena Balić)
Slavko Sobin i Nina Badrić (Foto: Jelena Balić)

"Ovu pjesmu napisala sam još prije četiri godine i čekala je do sada u ladici. Nakon pjesama 'Dani i godine' i 'Rekao si', čini mi se da je baš sada pravo vrijeme da je ljudi čuju. Slavko Sobin bio je idealan izbor za spot jer nosi u sebi tu emociju i toplinu koja je bila potrebna za priču o kojoj pjesma govori. Priču o ljubavi koja ostaje i ima sretan kraj", kazala je Badrić.

Produkciju i aranžman potpisuje Predrag Martinjak, a aranžman gudača napisao je Ante Gelo. Hvarska ljubavna priča i vjenčanje su okosnica novog videospota, ali ne i Ninine svakodnevice.

Pjevačica iza sebe ima brak s ugostiteljem Bernardom Krasnićem, a krajem prošle godine prekinula je zaruke s biznismenom Tinom Bralom.