Muzička diva
0

Nina Badrić poručila fanovima: Najdraži, čekam vas u Mostaru na Valentinovo

Klix.ba
Nina Badrić zvanično je najavila koncert koji će održati u Mostaru na Dan zaljubljenih ove godine. Putem videa je pozvala fanove da dođu na koncert te da skupa uživaju u spektaklu.

"Gdje drugo nego u Bosni i Hercegovini dogodit će se najveća ljubav od svih. Čekam vas na Dan zaljubljenih, 14. 2., u Mostaru u dvorani Bijeli brijeg. Dogodit će se najveća ljubav od svih ljubavi, za kakvu nikad nisu čuli, a mi znamo da je najveća. Puno vas volim i čekam", poručila je Nina Badrić u videosnimku svojim fanovima.

Kao i za ranije Ninine koncerte, tako i za ovaj vlada posebno veliko zanimanje, a ulaznice su već u prodaji. Dostupne su po cijenama 20, 25 i 30 KM (VIP) na infopultu Mepas Malla u Mostaru i online na kupikartu.ba

Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom "Ljubav za ljubav" slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini.

Njen singl "Rekao si" mjesecima se nalazi na vrhu nacionalne top-liste, dok je na YouTubeu u samo nekoliko mjeseci pregledan skoro osam miliona puta.

Zbog iznimnog radijskog uspjeha pjesme "Mijenja se vrijeme" Hrvatska diskografska udruga je Ninu proglasila pjevačicom godine.

Osim u novim pjesmama, mostarska publika će uživati i u najvećim hitovima iz Ninine dvadesetogodišnje karijere, kao što su ''Čarobno jutro'', ''Dodiri od stakla'', ''Da se opet tebi vratim'', ''Takvi kao ti'', ''Dat će nam Bog'' i mnogi drugi.