{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Nina Badrić pod temperaturom od 39 stepeni održala koncert na Hvaru

Klix.ba
20.8.2018. u 20:18
30
36
Nina Badrić pod temperaturom od 39 stepeni održala koncert na Hvaru
30
Nina Badrić pod temperaturom od 39 stepeni održala koncert na Hvaru
Arhiv
Popularna hrvatska pjevačica Nina Badrić pokazala kako je veliki profesionalac jer je uprkos tome što je imala temperaturu 39 stepeni održala unaprijed zakazani koncert na Hvaru i otpjevala savršeno.
Koncert je održala u okviru ljetne turneje, a fanovima je kazala kako ne planira otkazati ni ostale koncerte koji slijede. Pjevačica je bolesna već 10 dana.

"Nije bilo nimalo jednostavno stajati na nogama, a kamoli pjevati 2 sata. Sada kad je sve iza mene želim vam se zahvaliti. Niti jedan koncert nisam niti pomislila otkazati samo iz poštovanja prema svakome od vas koji ste u ovim vremenima odavno kupili karte. Znam ja to odavno, ali ja zaista imam najbolju publiku na svijetu! Pomogli ste mi i nosili me, bili ste moja ljubav i moj glas. Hvala svim tetama doktoricama i stričekima doktorima koji su me krpali, a najveće hvala mojima koji su me grlili i pazili noću i čvrsto me držali za ruku i bili moja snaga. Ljubav je to. Hvala vam", napisala je Badrić na Instagramu.Fanovi su joj poslali poruke ljubavi i iskazali želju za brzim ozdravljenjem.

Badrić već sutra nastupa u Makarskoj, a 22. jula u Trogiru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: