Muzika i emocije
221

Nina Badrić oduševila Mostarce: Bosna i Hercegovina mi je suđena za Valentinovo

Piše: R. D.
Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji Nina Badrić večerašnjim koncertom u Mostaru oduševila je prisutne, ali i obilježila Dan zaljubljenih. Koncert za Valentinovo nazvan prigodno "Ljubav za ljubav" ispunio je dvoranu na Bijelom Brijegu, raspjevao i rasplesao prvenstveno žensku publiku.

Nina je u najavi kazala kako joj je nekako Bosna i Hercegovina suđena za Valentinovo, podsjetivši da je par godina za redom Sarajevo bio grad gdje je gostovala upravo za Dan zaljubljenih.

Foto: R. D./Klix.ba
Foto: R. D./Klix.ba

Na pozornicu je izašla uz ovacije prisutnih kazavši da je svjetlucavoj odijelo znak kako se osjeća ovu noć u Mostaru, zahvalivši se svima da su ovaj praznik odlučili proslaviti baš s njom.

Foto: R. D./Klix.ba
Foto: R. D./Klix.ba

"Prvi put sam za Valentinovo u Mostaru, što me neizmjerno raduje. Jedva sam čekala stati na pozornicu i pozdraviti ove divne ljude. Povod je prekrasan, slavimo i onda nam je uvijek prekrasno“, kazala je Nina.

Foto: R. D./Klix.ba
Foto: R. D./Klix.ba

Osim ljubavi Nina je sa mostarskom publikom proslavila i brojne uspjehe koje je postigla u zadnje vrijeme. Njezin hit "Rekao si" proglašen je hitom godine, a na dodjeli nagrade Zlatni studio, proglašena je pjevačicom godine.

Foto: R. D./Klix.ba
Foto: R. D./Klix.ba

Cijela dvorana pjevala je u glas pjesmu za pjesmom sjajne hrvatske pjevačice, a nerjetko i zaplesala.