Posebna večer puna uzbuđenja
10

FOTO+VIDEO / Nina Badrić i Sarajevo zapečatili ljubav sjajnim koncertom u Zetri

Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Nama ne treba Valentinovo da bismo se voljeli. Mi se volimo odavno i javno, poručila je večeras publici jedna od najboljih hrvatskih pjevačica svih vremena, Nina Badrić, na sjajnom koncertu u Sarajevu.

Ljubitelji Ninine muzike, kako mladi, tako i oni stariji, napunili su dvoranu Zetra i uglas pjevali njene stare i nove hitove. Jednako su uživali i zaljubljeni parovi i samci, a Nina je poručila da joj je velika čast što je tu i da je ova večer za nju posebna. Nije krila da je uzbuđena i da ima tremu.

Koncert su otvorili momci iz grupe Punkt, koji su bili iznenađenje večeri. Otpjevali su svoju novu pjesmu "Jedina", ali i stari hit "Debela", nakon čega je na binu izašla Nina i svoj nastup počela numerom "Dat će nam Bog".

Uslijedile su pjesme "Ako kažeš da me ne voliš", "Nebo", "Ti si mene"..., a uz Ninu je prvo zapjevala Maya Sar, a potom i Vanna. Hitovima "Takvi kao ti" i "Kao da me nema tu" dodatno su zagrijale atmosferu i rasplesale publiku.

Posebno oduševljenje izazvalo je pojavljivanje Mirze Šoljanina, koji je s Ninom izveo nedavno predstavljenu pjesmu "Duše su se srele", te "Ne mogu ti reći šta je tuga". Mirza je Nini u ime svih Sarajlija poklonio buket cvijeća i poručio da su joj ovdje ruke uvijek otvorene.

Nina je na kraju kazala da joj je večerašnji koncert trenutak kojeg će se uvijek sjećati, a energijom i emocijama kojima je oduševila publiku još jednom je pokazala da je prava muzička diva.