Najerotičnija DJ-ica svijeta
0

Niki Belucci stiže u Sarajevo

Sarajevo-x.com
Najerotičnija i najatraktivnija DJ-ica svijeta, Niki Belucci, 18. decembra dolazi i u Sarajevo. Sama najava nastupa pobudila je veliku pažnju ljubitelja house, elektro house i progressive house muzike, a s obzirom da Mađarica, besprijekornog izgleda, svoj house set svira u toplesu, karta više će zasigurno biti tražena.

DJ diva Niki Belucci nastupa u sarajevskom klubu Sloga, a domaćin, Kuća muzike i zabave 'Panta rhei' za tu noć najavljuje svojevrsni house spektakl.

Belucci je jedna od najtraženijih DJ-ica u svijetu. Svirala je u brojnim poznatim klubovima širom svijeta, a pažnju publike privlači svojom atraktivnošću, ljepotom, šarmom, seksualnošću i energijom.

Ova rođena Mađarica, do svoje 15. godine bavila se gimnastikom, no, nakon povrede svoju karijeru nastavlja u drugom pravcu.

Naime, ona se okušala i kao porno glumica, no u tom poslu je ostala svega šest mjeseci, a zatim se bacila u muzičke vode.

Svojim muzičkim umijećem, ali i više nego atraktivnim izgledom osvojila je srca brojne publike širom svijeta.

Danas joj je s pravom dodijeljena titula najerotičnije DJ-ice, s obzirom da Niki, uglavnom nakon sat vremena sviranja, svoj house set nastavlja u toplesu, a u tom prizoru će 18. decembra moći uživati i sve Sarajlije.