Justin Bieber
0

"Nikada ne bih mogao živjeti u Velikoj Britaniji"

Sarajevo-x.com
Justin Bieber
Justin Bieber
Američka pop zvijezda Justin Bieber je rekao da Velika Britanija na njega djeluje deprimirajuće zbog specifičnih vremenskih uslova i kuhinje.

"Nikada ne bih mogao živjeti ovdje. Bio bih depresivan zbog vremena. Ne volim ni britansku hranu, ali mi se Britanke jako sviđaju", izjavio je Bieber za britanski Radio 1.

Pjevač se trenutno nalazi u Velikoj Britaniji gdje promoviše svoj novi album pod nazivom "My Worlds Acoustic". On je rekao da mu se sviđa engleski akcenat, te da bi njegove pjesme bolje zvučale kada bi ih otpjevao engleski pjevač.

On je priznao i da je ostao budan do ranih jutarnjih sati kako bi saznao ko je nominovan za nagradu Grammy u SAD-u, te da je uzbuđen što će se takmičiti u kategoriji za najboljeg pjevača i najbolji pop album.

"Bio sam budan do pet sati ujutro. Oko 3.30 sati sam saznao da sam nominovan za dva Grammyja. Još ne mogu da vjerujem, jako sam uzbuđen. Oduvijek sam želio osvojiti ovu nagradu, a sada imam priliku za to. Optimističan sam, nikad ne reci nikad", rekao je Bieber.