OBN
0

Promo / Nikad Nije Kasno: Večeras spektakl uz Acu Pejovića i maštovite veterane

Nastavlja se treća sezona showa koji nudi TV zabavu kakvu nigdje nećete naći. Večeras od 20 sati na OBN-u gost u žiriju Nikad Nije Kasno bit će šarmer Aco Pejović.

Večer će početi stihovima, iskrenim i humorističnim stihovima o samoj emisiji i njenim akterima. To će izazvati opće oduševljenje u studiju. Osim "stihoklepca" na sceni će zapjevati žena zvana lutka, stručnjak za tarabe i kandidatkinja koja usne krije iza mikrofona. Pjevat će se, kao i uvijek, raznolik repertoar strane i domaće muzike. Od Bijelog dugmeta pa sve do Nade Obrić, za svakoga po nešto ponedjeljkom uvečer na OBN-u. Neće izostati ni zanimljiva podrška u studiju. Bit će tu ljepših polovica, ali i nasljednika koji se lako rasplaču na velikoj sceni Granda. Stručni gost u žiriju ovoga puta je šarmer Aco Pejović.

Za drugi krug borit će se: Đorđe Perović, Saša Trajković Džaja, Luftija Pekić – Lutka, Nevena Radović, Slavica Perić, Ratko Erić i Svetlana Bukovac – Ceca. Šest kandiddata prolazi izravno u drugi krug, dok će se njih četvero naći u internet glasovanju.