|

Promo
/
Nikad nije kasno: Večeras nastupaju otimačica mikrofona i balkanski Antonio Banderas

Nikad nije kasno: Večeras nastupaju otimačica mikrofona i balkanski Antonio Banderas
0
Sponzorirani članak
27.11.2017. u 12:26
0
komentara
0

dijeljenja
1/3
2/3
3/3
Show koji daje šansu veteranima cijele regije i večeras je u programu OBN-a od 20:50 sati. Nekoliko iznenađenja i zanimljive životne priče osvježit će TV večer.
Na početku novog izdanja show programa Nikad nije kasno Žiki se učinilo kako je vidio Antonia Banderasa. A kada je kandidat zapjevao, možda je dokazao da je u pjevanju bolji od španjolske zvijezde.

Nakon toga će nastupiti svestrana kandidatkinja koja po svom vlastitom priznanju otima mikrofone na svadbama i obvezno zapjeva par pjesama. Na sceni će se predstaviti i kandidat iz Bjelovara sa svojom verzijom pjesme "Kafana je moja sudbina", a otkrio je i zašto ga zovu profa. Balkanski Lou Diamond pokazat će koliko za estradu znači imati smjelosti i ponosa.

Neće izostati ni zanimljiva podrška u studiju i stručni gost u žiriju, ovoga puta to je pjevačica Ivana Jordan. Po ko zna koji put briljirao je maestralni orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Za plasman u naredni krug borit će se Damir Lovreković Profa, Ljubiša Ristić Kasapin, Dragan Spasojević, Miroslava Krstić Mikica, Dušanka Radosavljević Bukinac, Afir Galijašević Bauk, Dobrivoje Pavlica Dobre i Slobodan Miljković.

Što je još žiri očaralo možete pogledati večeras u svom toplom domu, odmah nakon nove epizode četvrte sezone serije Elif. Idealna TV večer čeka vas na TV OBN.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.