OBN TV
0

Promo / Nikad nije kasno: Imitatorka, raspjevani vozač i svjetski putnik

Raspjevani veterani i dobro poznata ekipa u studiju čekaju vas i večeras u programu OBN-a od 20:55 sati. Nekoliko iznenađenja i zanimljive životne priče osvježit će TV večer.

Večer će početi emocijama kako su gledatelji već i navikli. Takve priče postale su osobna iskaznica ovog show programa. Nakon emocija na sceni će se izmjenjivati živopisni kandidati. Ulični svirač koji kaže da se tako naziva jer se najbolje osjeća u toj ulozi. Imitatorica koja će oduševiti sve u studiju imitacijama hrvatskih diva Josipe Lisac i Tereze Kesovije. Nikad Nije Kasno postaje i sve više internacionalni balkanski show. Pored kandidata iz Rumunjske, Njemačke, Austrije, Italije ovoga puta i kandidatkinja iz Bugarske, koja izvrsno pjeva i priča na srpskom. Žika i Mare su nastavili davati nadimke kandidatima, koji su se ovoga puta odlučili za pjesme Ane Bekute, Šerifa Konjevića, Zdravke Čolića i drugih velikih zvijezda. Stručni gost u žiriju ovoga puta je Ivana Selakov.

Za plasman u naredni krug borit će se Ivan Nikolić, Marija Rankova, Suljo Osmanović – Dundo, Predrag Stanković- Blac Peca, Tatjana Šikman, Dragan Dugalić, Mirko Grubešić i Igor Mrkela.

Idealna TV večer čeka vas na TV OBN već od 20 sati kada kreće nova epizoda serije Elif, a odmah nakon toga show Nikad Nije Kasno.