U RTV domu
0

Nic Fanciulli će 2. decembra nastupiti u Sarajevu

Klix.ba
Predugo je prošlo od augustovskih noći za pamćenje u Garden of Dreams režiji na ulicama Sarajeva, zato se spremite za ludilo koje dolazi 2. decembra u sarajevski RTV dom - Way Out w/ Nic Fanciulli!

Garden of Dreams iskustvo u saradnji sa Way Out ekipom iz Londona na dobro poznatoj lokaciji – RTV Dom, Studio 1. Historijski prostor sa potvrđeno najboljim zvukom i mjesto vrhunskih Garden of Dreams partija ponovno će biti domaćin nezaboravnih uspomena.

Čeka nas posebno uživanje uz majstora elektronske scene, prvi put u Sarajevu - Nic Fanciulli! Čovjek koji bez izuzetka donosi vrhunsku energiju gdje god se pojavi. Britanski virtuoz i osnivač Saved Recordsaobećava hipnotizirajući set koji će pomjeriti granice elektronske muzike. Kroz svoje inovativne produkcije, Fanciulli je oblikovao industriju, a sada donosi svoj iznimni talenat u srce Sarajeva.

Ispred Way Out Records, jedinstveni zvuk i zagarantovano dobru noć donose Bradii i Savio Testa. Na nogama će publiku cijelu noć držati i Garden of Dreams rezident Bonjasky uz podršku Doela, mladog DJ-a koji već ostavlja traga na sarajevskoj muzičkoj sceni. Savršen spoj Londona i Sarajeva očekuje vas 2. decembra u RTV domu!

Broj ulaznica za ovaj događaj je ograničen, više od 50 posto je već prodato. Možete ih pronaći ovdje.