VIP loža za dvojac Artbat
75

NFT-TIX ponovo na najvećem partyju u Sarajevu: Osigurajte svoje ulaznice za završnicu SFF-a

NFT-TIX i Artbat
NFT-TIX i Artbat
NFT-TiX, internacionalna platforma za prodaju ulaznica, koja nudi pristup najboljim svjetskim zabavama, prepoznala je Sarajevo kao globalnu destinaciju za provod i ovog ljeta.

Naime, na web stranici nft-tix.com možete pronaći ekskluzivne VIP ulaznice za nastup svjetski poznatog DJ dvojca Artbat, koji će se održati 18. augusta ispred Vječne vatre u Sarajevu.

Ovime je ozvaničen nastavak saradnje između platforme NFT-TiX i organizacije Garden of Dreams, koja je već organizovala brojne uspješne događaje, uključujući i istoimeni festival, kao i nastup britanskog DJ-a Hot Since 82 na Vilsonovom šetalištu protekli vikend.

Garden Of Dreams je postavio nove standarde u organizaciji događaja, a NFT-TiX je ponosan što je dio te priče.

"Izuzetno sam sretan što se drugu godinu zaredom vraćamo u Sarajevo i što smo dio ove divne priče. Želimo doprinijeti promociji sarajevskog noćnog života na svjetskom nivou, te se nadam da će svi koji posjete nastup Artbata u VIP loži uživati u jedinstvenom iskustvu", rekao je Emil Lješnjanin, CEO NFT-TiX-a.

NFT-TiX nastavlja unapređivati svoju tehnologiju omogućavajući sada i plaćanje karticama prilikom kupovine ulaznica. Također, nedavno su ozvaničili partnerstvo s ljetnim muzičkim festivalom Lovefest iz Srbije, gdje su uspješno lansirali svoju aplikaciju za skeniranje ulaznica. U skorije vrijeme najavljeno je lansiranje korisničke aplikacije.

Ova kompanija u budućnosti planira ostvariti saradnju i s vodećim bh. sistemom za prodaju ulaznica za događaje www.kupikartu.ba.

"Drago nam je da naši prijatelji i partneri iz Garden of Dreams organizacije konstantno rade na promociji našeg grada kroz organizaciju vrhunskih muzičkih događaja. Kupikartu.ba je ponosni partner Garden of Dreams organizacije i s velikim oduševljenjem pratimo njihov rad. Izuzetno nam je drago što su privukli interes stranih kompanija na naše tržište i što ćemo svi zajedno kreirati nove prilike za razvoj tržišta zabave u BiH", izjavio je Elvedin Gičević ispred platforme KupiKartu.ba i zaključio:

"Vidimo se u petak ispred Vječne vatre".