11. februara
30

NFL otkrio ko će nastupiti na idućem Super Bowlu, fanovi nezadovoljni: Znači niko drugi nije htio

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
NFL, Apple Music i Roc Nation otkrili su koja zvijezda nastupa iduće godine na poluvremenu Super Bowla.

NFL je na Instagramu objavio promotivni video u kojem Kim Kardashian obavještava Ushera da će nastupiti na Super Bowlu 11. februara u Las Vegasu.

"Životna mi je čast napokon prekrižiti izvedbu na Super Bowlu sa svoje liste", rekao je Usher u izjavi.

"Jedva čekam da svijetu donesem show drugačiji od svega što su prije vidjeli."

44-godišnji pjevač također je zahvalio svojim obožavateljima i "svima" koji su mu pružili priliku.

"Vidimo se vrlo brzo", poručio je.

Dio fanova je oduševljen izborom ovog pjevača, no nekima se nije nikako svidjela ova odluka.

"Nije to to", "Znači niko drugi nije htio", "Pa nije 2007. godina", "Loše, neću ni gledati", "Ovo je 10. godina bez rock i metal izvođača", "Ovo će biti dosadno", nizale su se negativne reakcije.

Ovo će biti drugi Usherov nastup na Super Bowlu. Prije 12 godina ovaj osmerostruki dobitnik nagrade Grammy pojavio se na pozornici tokom nastupa Black Eyed Peasa na ovom prestižnom natjecanju.

"Usher je ikona čija je muzika ostavila neizbrisiv trag na kulturnom krajoliku tijekom njegove karijere, ne možemo biti više uzbuđeni što će on biti glavni na ovogodišnjem Apple Music Super Bowl Halftime Showu", kazao je Seth Dudowsky, voditelj muzičkog programa na NFL-u.

Prošle godine na poluvremenu je nastupila Rihanna. Iako su fanovi diljem svijeta s nestrpljenjem čekali njen nastup nakon višemjesečne pauze u karijeri zbog rođenja prvog djeteta, pjevačica je upravo na Super Bowlu odlučila otkriti da čeka drugo dijete.

Podsjećamo, Usher je ove godine posjetio Hrvatsku gdje je uživao u društvu Jeffa Bezosa i njegove zaručnice Lauren Sanchez te Katy Perry i Orlanda Blooma.