Dino Merlin
0

Nezapamćeno zanimanje javnosti za koncert u Tuzli

Sarajevo-x.com
Sa koncerta na Koševu
Sa koncerta na Koševu
Tuzla nikada do sada nije doživjela toliko zanimanje za neki koncertni događaj. Sedmicu dana prije dolaska Dine Merlina u ovaj grad, podaci pretprodaje su takvi da je izvjesno kako će veliki koncert koji je zakazan za subotu, 16. avgust 2008. na stadionu Tušanj zabilježiti neviđenu posjetu.

Ovo je prvo pojavljivanje velike balkanske zvijezde u Tuzli nakon osam godina. Podsjetimo, Dino Merlin je ovdje posljednji put nastupio u sklopu turneje “Sredinom” koja se odvijala u ljeto 2000. godine. Stoga će predstojeća noć za pamćenje na tuzlanskom stadionu biti još zanimljivija.

Organizatori nagovještavaju da će ovaj događaj slijediti visoke standarde postavljene na nedavno održanom spektaklu Dine Merlina na Koševu. Još uvijek se ne govori o detaljima, ali se zna da će i na Tušnju prostranu binu krasiti veličanstvena rasvjeta i veliki video zidovi.

Ulaznice za ovaj događaj, po cijeni od 10 KM za teren i 15 KM za tribine, mogu se nabaviti na uobičajenim prodajnim mjestima u Tuzli, u CD shopovima “Mido”, te “Sejo i Vili”.