Regionalna turneja
385

Nevjerovatna energija na nastupu Marka Louisa u Sarajevu, publika uživala "do beskraja"

Piše: El. B.
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
U sklopu turneje "Beskraj Tour by Barcaffe" srbijanski muzičar Marko Louis održao je koncert i u sarajevskom Kriterionu gdje je publika zajedno s ovim mladim muzičarem "uživala do beskraja".

Za koncert Marka Louisa u glavnom gradu BiH vladala je velika zainteresiranost, a karte su bile rasprodate dan prije. I na ovom je, kao i na svim njegovima nastupima, vladala odlična atmosfera, a talentovani muzičar pokazao je kakvu energiju i talenat posjeduje.

U ranijem razgovoru za Klix.ba Marko Louis nije krio sreću i uzbuđenje zbog koncerta u Sarajevu.

"Mnogo se radujem jer Sarajevo ima posebno mjesto u mom srcu, ne samo zbog toga što je moja supruga, moja najveća ljubav iz Sarajeva već zato što me cijeli život samo pozitivne stvari vežu za ovaj grad. Svi ljudi koje znam iz Sarajeva su prava raja i puni su pozitivne energije", rekao je Marko Louis.

Sa Markom Louisom je, između ostalih, nastupio sarajevski hip-hop duo Helem Nejse.

"Prvi put smo pred sarajevskom publikom izveli našu pjesmu 'Kabadahija' i istinski smo uživali u trenutku. Atmosfera je bila vrhunska, a publika je zaista mogla uživati u strašno dobrom koncertu. Markecu želimo puno sreće u nastavku turneje", rekli su momci iz Helem Nejse nakon koncerta.

Koncerti u Beogradu, Novom Sadu i Sarajevu samo su početak Markove regionalne turneje koju na proljeće nastavlja u Podgorici, Nišu, Banjoj Luci, Zagrebu, Ljubljani i mnogim drugim. S obzirom na to da se na albumu "Beskraj" nalazi čak devet dueta, Marko će na svakom koncertu imati nekoliko gostiju iznenađenja.