Nermin Puškar ponovo zabavlja sarajevsku publiku u Brew Imperial Society

Nermin Puškar ponovo zabavlja sarajevsku publiku u Brew Imperial Society
40
Klix.ba
9.4.2019. u 12:57
3
komentara
40

dijeljenja
Nermin Puškar ponovo zabavlja sarajevsku publiku u Brew Imperial Society Foto: M.O./Klix.ba
Legendarni Nermin Puškar, nekadašnji frontmen grupe Knock Out ponovo će zabavljati sarajevsku publiku, a ovaj put u Brew Imperial Society (BIS) ili bivšem kinu Imperijal.
Puškar je nedavno priredio sjajnu atmosferu u The Pubu na Malti. Publika u glavnom gradu BiH dugo je čekala na njegovu svirku koja je ispunila sva očekivanja. Međutim, sudeći prema reakcijama na Puškin ponovni nastup u Sarajevu, veliki broj njegovih fanova nisu uspjeli osigurati svoje mjesto na prošloj svirci, što svakako neće propustiti ovaj put.

Na sceni BIS-a Puškaru će se pridružiti vrhunski muzičari, i to Nace Jordan za basom, Urban Grabenšek za klavijaturama te Miha Petrović i Vajs Boštjan za bubnjevima. Puško će, kao i na prethodnim nastupima, izvoditi svoje pjesme, ali i hitove Knock Outa koji još uvijek žive.

Cijena ulaznica za donji dio BIS-a je 10 KM, a za balkon 20 KM. Ulaznice su dostupne putem www.kupikartu.ba te u prostorijama BIS-a na adresi Maršala Tita 56 ili u prostorijama The Brew Pubu na adresi Kranjčevićeva 18.

Pored koncerta Nermina Puškara, nedavno otvoreni BIS u narednom periodu će prirediti publici mnoštvo sadržaja među kojima su i nastup srbijanskog stand up komičara Nenada Danilovića, poznatijeg pod pseudonimom Neša Bridžis. On u BIS stiže 17. aprila.

Također, 25. aprila u BIS-u će biti upriličena noć BAM-C gdje će publiku zabavljati nekoliko izvođača - Frau Casio vs Decay, dvojac iz Hrvatske i Srbije, beogradska kantautorica i live looping umjetnica Tamara Ristić te producent eksperimentalne muzike iz Sarajeva pod nazivom Hibrid. Nakon toga, 29. aprila će uslijediti predstava "Murlin Murlo" te 7. maja još jedna FuckUp konferencija.

Organizatori BIS-a govore nam kako uskoro počinju raditi i na adaptaciji prednjeg dijela objekta gdje će omogućiti i dnevnu gastro ponudu.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...