|

Neno Murić teaserom najavio novu pjesmu "Trag"

Neno Murić teaserom najavio novu pjesmu "Trag"
107
E. Sk.
17.1.2020. u 15:09
6
komentara
107

dijeljenja
Neno Murić objavio je teaser svog nadolazećeg singla "Trag", čime je zagolicao pažnju publike koja s nestrpljenjem očekuje ovu pjesmu nakon skoro više od godinu i po koliko je prošlo od njegovog posljednjeg hita "Na tvojoj strani jastuka".
Na njihovu radost, sada je poznat i datum premijere nove muzičke ljubavne priče koju je komponovao Edi Ramičević, odsvirali je vrhunski muzičari, a u sliku je pretočio odlični reditelj Safet Hadžimusić.

Naime, "Trag" će biti dostupan za slušanje 26. januara u 17 sati na oficijelnom YouTube kanalu Nene Murića.Nakon premijere Neno će nastaviti s promocijom pjesme, ali i koncertnim aktivnostima. Već krajem ovog mjeseca putuje u Austriju, gdje će nastupiti na mini turneji uz Eminu Tufo 31. januara u Salzburgu, te 1. februara u Grazu.Ovi nastupi su planirani u okviru zabavnog dijela programa predstavljanja projekta Bosna International Forum, Registrator i Servis za dijasporu Bosne i Hercegovine, koji će biti upriličen u ovim gradovima, a projekt predstavljaju najbolji studenti iz Bosne i Hercegovine. Voditelj programa će biti glumac Milan Pavlović, a prihodi od događaja namijenjeni su za humanitarnu organizaciju Pomozi.ba i Fond za nadarene studente.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...