Inspirisan prvim plesom
25

Neno Murić objavio spot za pjesmu "Ja te želim takvu kakva jesi"

N. C.
Neno Murić, jedan od najaktivnijih i najtraženijih pjevača popularne muzike, predstavio je svoju novu pjesmu sa spotom "Ja te želim takvu kakva jesi", koja je inspirisana "prvim plesom".

Ideja je potekla od Veljka Lovčevića, uz kojeg Neno koautorski potpisuje stihove za ovu pjesmu.   "Često nastupam na vjenčanjima i prvi ples mladenaca doživljavam kao vrhunac ovog čina. Želja mi je bila napisati stihove kroz koje će zaljubljeni par tih nekoliko minuta intime i bliskosti, dok plešu pripijeni jedno uz drugo, ispuniti izjavama ljubavi. Dugo sam tragao za takvom pjesmom, razmišljao o tekstu, onda se desio Veljko Lovčević koji mi je svojim idejama pomogao da napišemo jednu ovakvu priču", istakao je Neno Murić. 

"Mislim da je jedan od najvećih strahova mladih ljudi kada započinju romantičnu vezu ili ulaze u zajednički život sa osobom koju vole, upravo strah od toga da li će ih druga strana prihvatiti onakve kakvi jesu. To je bio moj lajt motiv dok je nastajala ova balada", dodao je Murić.   Muziku za pjesmu potpisuju Neno Murić i Edvin Hadžić, koji je ujedno uradio aranžman i producirao pjesmu u studiju Modra rijeka. Gitare je svirao Dino Šukalo, dok je za prateće vokale bila zadužena Jovana Bojanić. Režiju video spota potpisuje Arnej Misirlić, a u spotu igraju Albina Huskić i Ivan Leonidović. Pjesma je od danas dostupna na zvaničnom Youtube kanalu Nene Murića, kao i na svim online stream platformama.