Muzika
0

Neno Belan & Fiumens ponovo u Coloseum Clubu

Klix.ba
Praznično raspoloženje i novogodišnja atmosfera počinju ovog petka, 26. decembra sa početkom u 22 sata, koncertom Nene Belana & Fiumensa.

Nakon kratkog odsustva u Coloseum Clubu, tradicionalnim decembarskim koncertom Neno Belan obećava još jednu rasplesanu večer i podsjećanje na mnogobrojne hitove.

Ova godina je bila godina novih pjesama, zaraznih reggae ritmova, visokih pozicija na hrvatskim top ljestvicama te mnogobrojnih nastupa širom Balkana. Ljetni hit "Daj mi daj" je potukao svoju konkurenciju i puštan je na svim radijskim i TV stanicama, romantični duet sa Carlom Belovari "Nama najbolji" je također došao do svoje publike, a ne smijemo zaboraviti i na popularnu duetsku pjesmu "Radosti mojoj nema kraja" snimljenu sa TS "Kas" iz Osijeka.

Sasvim je jasno zašto sarajevska publika smatra da su koncerti Belana i Fiumensa nešto što se ne smije propustiti, zato provedite romantičnu večer u Coloseum Clubu uz hitove kao što su "Rijeka snova", "Dotakni me usnama", "Plešem ispod oblaka" i mnoge druge.

Za sve dodatne informacije o rezervacijama i cijeni ulaznice posjetite stranicu Coloseum-club.com.