Gost Vlado Kreslin
32

Nema više karata za koncert Damir Imamović Sevdah Takhta na Baščaršijskim noćima

Klix.ba
Nakon vrlo uspješne sezone i nastupa u Danskoj, Belgiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji, Damir Imamović gost je Baščaršijskih noći 2017.

Njegov bend Sevdah Takht Damira Imamovića jedno je od najatraktivnijih imena balkanske muzike i na stalnoj su turneji na kojoj sviraju svoj prošlogodišnji album "Dvojka" (Glitterbeat Records). Puna lista nastupa koji su pred Damirom u narednim mjesecima, pored Sarajeva, uključuje datume u Sloveniji, Hrvatskoj, Austriji, Turskoj i Njemačkoj.

Na koncert u subotu, 22. jula 2017. koji počinje u 21 sat, Damir je u goste pozvao svoga dragog prijatelja i zasigurno najveću slovenačku muzičku zvijezdu Vladu Kreslina.

Za koncert, vlada veliki interes. Karata je nestalo još u ponedjeljak 17. jula 2017. i fanovima preporučujemo da prate Damirovu Facebook stranicu i radiostanice ne bi li u posljednji čas uspjeli dobiti karte na nagradnim igrama. Također, moguće je da na samom ulazu još bude slobodnih mjesta ukoliko se neke od rezervacija ne iskoriste.