Bogat program
10

Nektar OK fest šesti put otvorio vrata dobroj muzici i vrhunskoj zabavi

E. LJ.
Foto: Vedran Ševčuk - Alf
Na radost mnogih zaljubljenika u muziku i prirodu danas je počela dugo očekivana OK avantura. Tjentište će šesti put zaredom biti epicentar najbolje zabave, muzike, plesa, pozitivnih misli i dobre energije.

Tokom jučerašnjeg dana, već u popodnevnim časovima u festivalski kamp počeli su stizati prvi kamperi, zauzimajući najbolje pozicije i pripremajući se u magičnoj prirodi za 72 sata zabave koja su pred njima.

Program šestog po redu Nektar OK Festa počeo je zvanično na OK Summer stageu kraj bazena uz DJ set Mladena Tomića, nakon čeka se zabava seli na Sensation OK stage gdje nastupaju M.O.R.T. i Iskaz. Nakon toga slijedi kraća pauza u muzičkom dijelu programa i publika prelazi na sedmu umjetnost te u OK Cinema zoni uživa u projekciji filma "Hladni rat", a u OK Book zoni ima priliku prisustvovati promociji knjige "Izgužvane misli" frontmena benda Goblini, Branka Golubovića Goluba.

Odmah nakon promocije Golub će zajedno sa svojim bendom na Jägermeister main stageu odličnom svirkom zagrijati publiku u nešto hladnijim noćima na Tjentištu. Da se ne bi "ohladili" u nastavku programa pobrinut će se uvijek sjajni i atraktivni Brkovi, a potom i Nele Karajlić sa svojim bendom. U samom finišu večeri na OK after partiju čeka nas Sevdahbaby sa svojim DJ setom.

"#budiOK ne plaši se prognoza i dođi na Tjentište! U OK kampu mjesta ima dovoljno za sve zainteresovane koji se odluče da nam se pridruže i u toku trajanja festivala. Paket OK kamp (boravak u kampu + ulaznice za tri festivalska dana) mogu se kupiti i na OK Festu", poručuju organizatori.

Više informacija možete pronaći na stranici OK Festa.