|

Nekoliko hiljada bajkera prvog dana Moto Festa u Banjoj Luci

Nekoliko hiljada bajkera prvog dana Moto Festa u Banjoj Luci
21
Piše: M. A.
25.5.2019. u 07:49
27
komentara
21

dijeljenja
1/8 Foto: M.D./Klix.ba
2/8 Foto: M.D./Klix.ba
3/8 Foto: M.D./Klix.ba
4/8 Foto: M.D./Klix.ba
5/8 Foto: M.D./Klix.ba
6/8 Foto: M.D./Klix.ba
7/8 Foto: M.D./Klix.ba
8/8 Foto: M.D./Klix.ba
U Banjoj Luci u petak je i službeno otvoren jedan od najvećih regionalnih moto festivala "Moto Fest Banja Luka 2019", a sve prisutne na koncertnom prostoru ispred Kamene kuće, na tvrđavi Kastel, do kasno u noć zabavljali su Električni orgazam, Goran Bare i Majke i Atomsko sklonište.
Naime, u podnevnim satima u petak upriličena je svečana ceremonija otvaranja ovog festivala, a od 12 do 19 sati prisutni su mogli na Moto sajmu vidjeti najnovije modele moto brendova poput Ducatija, BMW-a, Harley Davidsona, Moto Guzzija, Vespe itd.

Također, valja istaći da su u sklopu muzičkog programa na vanjskoj bini ovogodišnjeg Moto Festa također nastupili i Ultrazvuk, Balkan Express, OK Club, dok je u okviru Stunt Showa svoje akrobatske vještine na motoru pokazao Dejan Špoljar.


Organizatori "Moto Festa Banja Luka 2019" i za subotu planiraju bogat program. U podnevnim satima svi posjetioci moći će prisustvovati Moto sajmu, a nakon toga uživati uz elektronsku muziku DJ Marka i uz bajkerske igre. Zatim će na pozornicu izaći Ultrazvuk i Stršljen Band, a pred sami kraj organizatori su pripremili Moto defile i Stunt Show.

U 20:30 sati na glavnu pozornicu će izaći članovi legendarnog beogradskog sastava YU grupa s kojom će ovaj festival biti i zvanično zatvoren uz vatromet.

U kasnim noćnima satima za Banjalučanke i Banjalučane će svirati Partibrejkersi i Let 3.
Prijavi grešku


Komentari (27)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...