Muzika
0

Promo / "Neki novi klinci" sutra na OBN-u: Pratite nastupe slavuja iz regije

Sve što vam treba za dobru TV zabavu petkom uvečer pronaći ćete na kanalu OBN-a. Odmah nakon najgledanije serije Elif očekuje vas show "Neki novi klinci".

Djeca iz sedmice u sedmicu pokazuju koliko je pjevačkog talenta u cijeloj regiji Balkana. Žiri je na sve većim mukama jer treba odabrati najbolje od iznimno dobrih. Ovoga petka upoznat ćete sve same slavuje koji su se uhvatili u koštac sa zahtjevnim pjesmama.

Djeca će srcem interpretirati tekstove za koje biste pomislili kako ih osjećaju samo iskusni ljudi. Pjevat će se hitovi Zorice Brunclik, Bijelog dugmeta, Aleksandre Prijović i mnogih drugih popularnih pjevača.

U žiriju ponosno sjede stručnjaci na koje ste već navikli: Ivana Selakov, Nemanja Stevanović, Jelena Kostov, Ermin Redžić Bubi, Marina Tadić i Fatmir Sulejmani. Svoje nove pjesme otpjevat će finalisti prošlogodišnjeg natjecanja Zvezde Granda: Adnan Nezirov i Kristina Nina Jovanović.

Nemojte propustiti najslađi show na ovim prostorima sutra od 20:50 sati na OBN-u. Zagarantirana vam je TV zabava koju ćete pamtiti.