OBN
15

Promo / Neki novi klinci: Počinje četvrti krug natjecanja za dječiju zvijezdu

Ovoga petka počinje četvrti show programa "Neki novi klinci“. Od 18 kandidata koji će pjevati u 9 parova, izravno u polufinale plasirat će se 10 djece i tako se približiti ostvarenju svoga dječijeg sna.

Pravila ovog show programa su takva da pjevaju djeca ispod 14 godina, ali emocije, posvećenost i karakter koji pokazuju u nastupu govore kako su ozbiljni u namjeri da budu zvijezde. Ovoga puta pjesme koje su odabrali su jako ozbiljni pjevački zadaci koji znaju biti prevelik zalogaj i mnogo starijima. Od hita Adila "Prosjak i kralj" pa sve do pjesme Jelene Tomašećić "Da mi je da mi se vrati", djeca briljiraju u interpretaciji. I ne samo to. Posebne odjevne kombinacije, scenski nastupi i šarm ono je što pridonosi cjelokupnom dojmu.

Posebno raspoloženje je zavladalo uz sevdalinke, jer je interesantno vidjeti kako ovu ozbiljnu tradicionalnu pjesmu vide djeca. Atmosferu je dodatno zagrijao hit Lepe Brene „Imam pesmu da vam pevam“. U žiriju ovog petka sjede Ivana Selakov, Bojan Marović, Topalko, Fatmir Sulejmani, Marina Tadić i Jelena Kostov.

Podsjećamo, finale sezone show programa Neki novi klinci održat će se u studiju Granda 29. lipnja/juna u 21 sat, uz izravan prijenos u programu TV OBN-a.