|

Promo
/
Neki Novi Klinci na OBN-u: Bubi izvodi novu pjesmu, kandidati briljiraju

Neki Novi Klinci na OBN-u: Bubi izvodi novu pjesmu, kandidati briljiraju
0
Sponzorirani članak
24.11.2017. u 13:07
0
komentara
0

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Došlo je vrijeme za petu emisiju show programa "Neki novi klinci!" Nastavlja se pjevački okršaj najmlađih u prvom krugu i borba za prolazak u slijedeći. Večeras od 20:50h na OBN-u.
Djeca iz cijele regije nastavljaju utrku za najljepši glas ispod 14 godina. Ovoga petka djevojčice će se odlučiti više za rock i zabavnu muziku, dok dječaci standardno više pjevaju narodnjake. Sjajne glasovne mogućnosti pokazat će djevojčica izvodeći pjesmu "Sve moje zore" od Tropico benda. Pjevat će se, pored Tropica, Bijelo dugme, Parni valjak i Šaban Šaulić. U žiriju sjede Ivana Selakov, Aleksandra Bursać, Jelena Kostov, Nemanja Stevanović, Ermin Redžić Bubi i Dragi Domić. Posljednja dvojica otpjevat će i svoje pjesme na sceni showa Neki Novi Klinci.

Pravila su već poznata, ali nije loše još se bolje snjima upoznati radi boljeg praćenja. U prvom krugu svaki će se natjecatelj predstaviti s jednom pjesmom. Stručni žiri će ih dobro slušati i svaki član glasat će pojedinačno. natjecatelj koji dobije svih šest DA, prolazi izravno u naredni krug natjecanja. Ukupno prolazi njih šest , a ukoliko ih više dobije svih šest glasova, na kraju emisije pjevat će se baraž, koji će odlučiti konačni odabir. Ukoliko manje od šest natjecatelja dobije svih šest DA, klinci koji su dobili manje glasova imat će novu prigodu pjevati u baražu i boriti se za preostala mjesta u natjecanju.

Show Neki Novi Klinci pogledajte na OBN-u večeras nakon serije Elif.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.