{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nedjelja uz Mucha Lucha Sunday All Day party

19.9.2014. u 16:41
27
Nedjelja uz Mucha Lucha Sunday All Day party
27
Nedjelja uz Mucha Lucha Sunday All Day party
Konačno slijedi duži period lijepih vremenskih prilika - nedjelja koja nam se bliži je savršeno vrijeme da uživamo u još jednom Mucha Lucha Sunday All Day partyju, koji će se održati 21. septembra od 13 do 22 sata na lokaciji caffe bara Hag (Kotromanića 48), uz besplatan ulaz i roštilj.
Ovaj je put za muziku zadužena dobro poznata, provjerena ekipa: Mr. Mehikano, A Skitzo i na mikrofonu je s nama Bezbeli Chane (Strava Škola).

Mucha Lucha je projekt Damira Muminagića aka DJ Mr. Mehikano, Srđana Radanovića i Meše Pašića. Organizacija je nastala krajem 2010. godine, a glavni cilj Mucha Luche je bio na mjesečnoj osnovi organizirati neka posebna dešavanja za mlade u Sarajevu.

Da bi se ova klupska dešavanja izdvojila od nekih drugih, Mucha Lucha se fokusira i na dovođenje muzičara iz cijelog svijeta da sviraju i druže se zajedno sa lokalnim umjetnicima.

Krajnji cilj organizacije je jednostavan – stvoriti prepoznatljiv i održiv brend koji funkcionira kao Mucha Lucha (eat-drink-dance) kako bi se mlade populacije kroz zabavu educirale o različitim muzičkim žanrovima, te kako bi se obogatio sarajevski kulturni program.

Više informacija pronađite na zvaničnoj Facebook stranici eventa.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: