Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratiti Fudu u tim, naglancat mu čelu i poslat ga na Queer-Eurosong da podere erotiku kao nikad do sada. Kad izađe, da Končita i Vrećo vrište u ekstazi i orgazmu.
S obzirom na LGBTI lobi ima jak uticaj na Eurosong, možda je i bolje što ovo kod nas ne funkcioniše jer mogli bi da pošalju Božu Vreću pa bi onda morali dizati novi kredit od MMF-a kako bi se Eurosong organizovao kod nas jer bi Božo najvjerovatnije odnio pobjedu.
Pa kada bi se na Eurosong slali naši talenti, mladi, najkvalitetniji vokali, poput Mirze Selimovića ili Ilme Karahmet, da naprave solidan rezultat, možda bi neko i uložio novac.
Ova Babovićka doživotna predsjednica bh eurosonga. Kad će reizbor?
Neučešće na Eurosongu iskreno smatram jednim od najvećih uspjeha naše države. Bar se po nečemu, pozitivno, razlikujemo od ostalih zemalja koje se lože na ovaj šund.
Neka puste još malo reklama u kojima se provocira sa zastavom druge države!! Ja ih gledati, a ni plaćati više neću. Dva računa na jednom ne mogu natjerati nikoga da se plati. Kada ne platiš, na sljedećem računu ne piše dug, nego ponovo ista cijena!
Ne ovisi o financijama. Ovisi o tome koliko ćete uspjeti da se potpuno depolitizirate (što je i vaša zakonska obaveza) i da kreirate kvalitetan program koji bi ljudima koji žive u ovoj državi konačno mogao dati argument da vas plaća za adekvatan rad, umjesto dosadašnjeg nerada i ogavnog programa. Da ne bude zabune, isto vrijedi za sve javne emitere u BiH.
Svakako je Eurosong postao bal vampira odavno !
svi nam se smeju...... ! :(
@Hiperboreja smiju
Eurosong je davno propao i odavno se tu takmice losi pjevaci, a ne najbolji.
Hvala Bogu
Ma koji ce nam ionako..to je smijesno takmicenje koje treba ukinuti sto prije...Nesto poput miss universe...
Stavite ove ogavne face uz tekst u kojem kukate kako nemate para. Zapitate li se nekad da niste bar malo retardirani?
Dobro je pa nemamo većih problema od Eurosonga!!!
EUROSONG pod hitno zabranit bilo koju ideju da se ide na to takmicenje koje kosta nekoliko miliona . Tu se samo pare peru .. Kakav evrosong i gluposti ...To sto uloze para moze neka ustanova da zivi jedno 5 godina i to lagano . Recimo dom za nezbrinutu djecu ili porodiliste itd. Svima je jasno sta se tu radi , samo pranje novca i nista vise...
Kad vidim ovog Deen-a osvrabam se....