6. jula
48

Naučite više o DJ-ing-u na Eclipse DJ Workshopu koji će se održati u OnBeat DJ školi

D. J.
Foto: Press
Eclipse, muzički projekat, u saradnji s OnBeat DJ školom, s ponosom predstavlja uzbudljiv DJ Workshop koji će se održati 6. jula s početkom u 20:30. Također, imate priliku osvojiti karte za spektakularni Eclipse party na Humu, koji će se održati 15. jula.

Workshop će voditi DJ Keon, osnivač OnBeat DJ škole, DJ i producent koji iza sebe ima godine iskustva i rada u muzičkoj industriji. DJ-ingom se bavi još od 2007. godine kada je svoje prve ploče počeo vrtiti po underground klubovima, pa sve do danas nastupajući na prestižnim festivalima u BiH, regiji i Holandiji.

Posebna gošća ovog workshopa je Ena Smajić, organizatorica Eclipse projekta i talentirana DJ-ica. Ena je svoju muzičku strast razvila svirajući klavir još od malih nogu, što je dovelo do njenog prepoznatljivog melodičnog i tehno zvuka. Od 2017. godine, Ena se posvetila DJ-ing-u te bilježi nastupe na mnogim festivalima u BiH i regiji ali i u Irskoj.

Neki od kojih najznačajniji su Exit, Fresh Wave i Garden of Dreams. Nastupala je i kultnoj Barutani u Beogradu na DJ takmičenju.

Foto: Belmin Islam
Foto: Belmin Islam

Na ovom jedinstvenom događaju, DJ Keon i Ena Smajić zajedno će vam predstaviti srž DJ-inga, dijeleći svoje bogato znanje i iskustvo. Naučite osnove DJ-inga i zaronite u svijet elektronske muzike koja će vas osvojiti svojim ritmom i energijom. Svi su dobrodošli a vjerujemo da ćete od njih dvoje mnogo toga naučiti! OnBeat DJ škola nalazi se na adresi Kranjčevićeva 41 sa početkom u 20:30 h.

Očekuje se da će Eclipse privući ogromnu pažnju i postati prepoznatljiv događaj u muzičkoj sceni grada. Ovaj audio-vizuelni doživljaj, kao što smo već spomenuli održati će se na spektakularnoj lokaciji, brdu Hum sa još spektakularnijem pogledom na grad!

Cilj Eclipse organizacije je ujediniti lokalnu zajednicu entuzijasta elektronske muzike u Sarajevu i stvoriti prostor u kojem mogu zajedno dijeliti svoju strast prema elektronskoj muzici. Ne propustite priliku da uživate u elektronici i slušate svijetske i regionalne zvijezde Alberto Ruiz, Vinicius Honorio, Ena Smajić, Armin di High i DJ Keon!

Partneri događaja:Ministarstvo kulture i sporta KS, Heineken, AC Blok, Johnnie Walker, Smirnoff, Gordon’s, Antique, Comprex, Marriot, Klix.ba, BHRT, RSG, Antena i FBL.

Ulaznice možete kupiti u sistemu kupikartu.ba.