Sasvim iskrena
26

Nataša Bekvalac oduševila gestom u IDJ Showu: Želim da se izvinim takmičarima

I. S.
Screenshot: instagram
Screenshot: instagram
Nataša Bekvalac je članica žirija muzičkog takmičenja IDJ Show, a svojim gestom je u posljednjoj epizodi oduševila takmičare i gledatelje.

"Ja imam potrebu da se izvinim takmičarima zato što sam pogledala prošlu epizodu. Shvatila sam, a nisam imala taj osjećaj dok sam s njima komunicirala, da sam prestroga i da možda taj način koji je bio poprilično oštar neće baš sve tjerati ka naprijed, da postoje i osobe možda malo tananije prirode, kao što je, recimo, i moja, koje će to možda zatvoriti i natjerati da se povuku nazad, a to je nešto što ne bih voljela nipošto", navela je.

Dodala je kako je odlučila da se popravi i bude malo nježnija ili da nađe malo drugačiji način da im ukaže na ono što misli da mogu popraviti.

Mnogi su joj na društvenim mrežama uputili pohvale zato što je bila sasvim iskrena.

"Bravo. Iako nije trebala, nije pretjerala po mom nekom mišljenj. Treba ponekad i biti grup, iskrenost zna da bude šamar, ali lijepo je vidjeti kad se javna ličnost javno izvini i prizna da je bila 'grublja'", "Bravo, Nataša. Svako ko uvidi svoje greške bi trebao da se fino, kulturno izvini", neki su od komentara.