Muzika
0

Natacha Atlas u Domu mladih

Sarajevo-x.com
Natacha Atlas, jedna od zvijezda svjetske muzičke scene, u okviru svjetske turneje 30. septembra, na prvi dan ramazanskog Bajrama, nastupa u sarajevskom Domu mladih. Ovaj koncert Centar Skenderija organizuje u saradnji sa Coda Music Agency.

Tokom trinaest godina svoje solo karijere Natacha Atlas sazdala je raskošnu i jedinstvenu fuziju bliskoistočnih i sjevernoafričkih muzičkih tradicija te modernijih zapadnjačkih uključujući i elektronske beatove. Sarađivala je sa najrespektabilnijim umjetnicima današnjice, kao što su Sinead O'Connor, Jean-Michel Jarre, David Arnold, Trans-global underground ili Harry Gregson-Williams.

Ova svjetska umjetnica će u okviru evropske turneje na kojoj promovira novi samostalni album "Ana Hina“ nastupiti u Domu mladih u pratnji famoznog akustičnog Mazeeka Ensemblea koji je sastavljen od vrhunskih muzičkih profesionalaca. Mazeeka ansambl kordinira pod palicom čuvenog britanskog kompozitora Harveya Brougha, koji je najpoznatiji po saradnji sa čuvenim Stanleyem Kubrickom.

Broj karata za ovaj koncert je ograničen, obavještavaju iz Doma mladih.

Cijene karata: VIP 100,00 KM, sjedeća mjesta 60,00 KM, stajaća mjesta 30,00 KM. Kupac VIP karte dobija i VIP akreditaciju te konzumaciju pića u iznosu od 40,00 KM.

Informacije i rezervacije na 033 21 10 16 ili [email protected].