Svirke uživo
20

Nastupi odličnih muzičara u Carlsberg Beer Gardenu u parku Hastahana

Klix.ba
Carlsberg Beer Garden u parku Hastahana nastavlja sa svirkama svake večeri, koje počinju u 21 sat i na kojima nastupaju muzičari koji izvode neke od najvećih domaćih i međunarodnih pop, rock, blues i jazz hitova.

Ponedjeljkom i srijedom nastupa duo Beća & Fajo, dok nedjeljom i utorkom publiku zabavljaju Haris i Merima. Četvrtak, petak i subota rezervisani su za posebne programe.

Ovog četvrtka, 26. jula, svira Blue Hotel Bend, u petak, 27. jula, na programu je nastup dua Serious BEAT Lovers, dok u subotu, 28. jula, publiku Carlsberg Beer Gardena zabavlja ReCover Bend.

Za muziku prije, poslije i u pauzama nastupa zadužen je DJ Haringa.

Podsjećanja radi, Carlsberg Beer Garden jedan je od sadržaja manifestacije Ljeto u parku – Hastahana, koja se dešava u parku Hastahana na Marijin Dvoru i Sarajevu i koja tokom 92 dana svog trajanja, od 15. juna do 15. septembra, donosi pregršt zabavnih sadržaja za sve generacije.

Manifestaciju Ljeto u parku – Hastahana organizuje Konzorcij za razvoj destinacije Sarajevo, kojeg predvode Fondacija Sarajevo Navigator i ZUP Baščaršija uz podršku Općine Centar Sarajevo i brojnih drugih partnera i sponzora.