Niko nije ostao pribran
95

Nastup za koji vrijedi pokvariti šminku: Zbog takmičarke u IDJ Showu su svi bili u suzama

N. O.
Screenshot/IDJ Show
Screenshot/IDJ Show
Splićanka Đana Smajo takmiči se u talent showu IDJ Show koji se emituje na Novoj S, a svojim posljednjim nastupom uspjela ja rasplakati sve u studiju.

U posljednjoj epizodi showa kandidati su imali zadatak da se predstave u muzičkom stilu u kojem bi htjeli da nastave svoje karijere nakon IDJ Showa.

Smajo je tako otpjevala pjesmu pokojnog srbijanskog pjevača Louisa "Ne kuni me, ne ruži me majko", a emotivna izvedba dirnula je sve u žiriju. Nataša Bekvalac je skoro jecala, a reper Relja Popović brisao je suze.

Otkrila je kako je izvedbu posvetila upravo svojoj majci, a Relja je jedva izustio: "Meni je ovo omiljena pjesma i ne znam šta da kažem, sem hvala ti".

Nataša Bekvalac još uvijek plačući kazala joj je: "Predivna si bila, stvarno".

@idjshow Natašina i Darkova reakcija na Đanin nastup ❤️ | MY WAY @Đana Smajo #Djana #IDJShow ♬ original sound - IDJShow

"Jedino vrijedi da šminku rasturiš zbog ovakvog nastupa", kazao je Darko Dimitrov te dodao: "Želim da ti se zahvalim zbog učešća u ovom programu, želim ti puno sreće i mislim da ti predstavljaš cijeli Balkan".

@idjshow Reljina reakcija na Đanin nastup ❤️ | MY WAY @Đana Smajo #Djana #IDJShow ♬ original sound - IDJShow

Đana je i u prethodnim emisijama dobila brojne komplimente za svoje nastupe - posebno za izvedbu pjesme "Trebaš li me" Matije Cveka i Eni Jurišić, a zanimljivo je da se ova Splićanka takmičila i na Dori.