Zabava kruži gradom
66

Nastavlja se party na šinama u Sarajevu

Klix.ba
Recept za dobar party je ledeno hladan Jäger shot, dobra ekipa i mnogo dobre muzike. Još ako tome dodate neobičnu lokaciju, dobar provod je zagarantovan, naročito ako zabava kruži gradom.

Party na šinama nastavio se sinoć u Jägermeister tramvaju uz selekciju DJ nanE. Kiša nije smetala, provod je bio nezaboravan.

Večeras je za dobru zabavu u tramvaju zadužen DJ Six & Belly. Selekcija iz njihovog opusa stavit će sve putnike na posebne tračnice kojima će putovati Jägermeister party tram.

Trake DJ dvojca Six & Belly su već odavno sastavni dio DJ setova najuspješnijih svjetskih umjetnika. Ako želite šetati po tankoj crti techna i house uz lika nevjerovatnih DJ vještina, onda je ovo prava noć za tramvajsku vožnju.

Radno vrijeme Jägermeister party trama je od 19 sati do ponoći.Rasplesani tramvaj kreće sa stanice okretaljka na Skenderiji u 19 sati i vozit će na relaciji Baščaršija – Čengić Vila, a planirano je da se ponovno nađe na okretaljci oko 20.30 i 22 sata.

Ulaz u Jägermeister party tram je besplatan uz ulaznice koje će na ulicama Sarajeva dijeliti poznate Jägerette, a koje će se moći osvojiti i putem društvenih mreža.

Vezani članci