Zima na Vilsu
47

Nakon sunčanog vikenda, Klix.ba humanitarnog partija, live svirke u Carlsberg Beer Gardenu do 20. januara

N. O.
Zima na Vilsu nastavlja sa pružanjem savršene atmosfere za sve svoje posjetioce, a live svirke su najavljene do 20. januara.

Na Jaffa cakes klizalištu, koje je dio projekta "Dječija čarolija", škola klizanja je jako popularna, te se dnevno održavaju dva termina za preko dvedeset i pet polaznika po terminu.

Organizatori su istakli da prekrasno klizalište, uz samo Vilsonovo šetalište, dnevno posjeti 400 osoba, a za dane vikenda dnevno do 600 osoba te da je besplatnu školu klizanja upisalo preko 600 djece.

Klizalište je otvoreno svakim danom od 10 do 22 sata i zahvaljući Općini Novo Sarajevo na čelu sa načelnikom Hasanom Tanovićem potpuno je besplatno, kao i iznajmljivanje klizaljki. Dječija čarolija će trajati sve do 02. marta, te građani i dječica mogu uživati u jedinom besplatnom novosarajevskom klizalištu.

Pored zabavnih sadržaja vani, u Carlsberg Beer Gardenu još uvijek posjetitelji svaku noć uživaju u najboljim bendovima i atmosferi u gradu.

Od 17:00 na programu su after work zabave uz gitaru i najveće pop i rock hitove. Live svirke kreću od 21:00 sati i traju sve do iza ponoći.

Stoga, u utorak, 16. januara nastupit će Ali i Vernes Ljuštaku sa predivnim repertoarom. U srijedu, 17. januara zabavljati će Vas sarajevska grupa Dernex, dok je u četvrtak s nama Romano band, koji ne smijete propustiti.

U petak, 19. januara u Carlsberg Beer Gardenu nastupa popularni Nešad Selman & Band, a za kraj sezona live svirki, u subotu, Selam Tufekčić će posjetiteljima pokloniti nezaboravnu noć.

Zašto je Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market najposjećenije mjesto u gradu ove sezone pogledajte u videoprilogu iznad.