Najveći hitovi romske muzike večeras u PAN Winter Pubu

Klix.ba
5.1.2015. u 14:02
0
3
Najveći hitovi romske muzike večeras u PAN Winter Pubu
0
Najveći hitovi romske muzike večeras u PAN Winter Pubu Foto: Ilustracija
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market i jučer je bio mjesto odlične zabave za sve one koji su ga posjetili.
U PAN Winter Pubu goste je popodne zabavljao Benjamin Serhatlić – Benko, a posjetitelji su mogli pogledati i izložbu fotografija "Zanatlije – čuvari tradicije Baščaršije".

Najmlađi su uživali u igraonici Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00, te družili se i slikali sa Djeda mrazom u Coca-Cola kućici Djeda mraza.

Članovi AKAdemije Pink Panther nastupili su na BH Telecom ULTRA Stage-u, a u večernjem terminu je u PAN Winter Pub posjetitelje zabavljala odlična grupa Funkzilla.

Najmlađi i danas mogu posjetiti igraonicu Argeta Junior Play House, koja radi od 10:00 do 21:00, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku.

Tu je i Coca-Cola kućica Djeda mraza, čija su vrata otvorena radnim danima od 16:00 do 20:00, a vikendom od 12:00 do 14:00 i od 16:00 do 20:00 sati.

Od 16:30 do 19:30 će u PAN Winter Pubu ponovo će svirati i pjevati Benjamin Serhatlić – Benko, dok se u galeriji Puba još uvijek može pogledati izložba fotografija "Zanatlije – čuvari tradicije Baščaršije".

Na BH Telecom ULTRA Stageu će sa početkom u 19:30 nastupiti grupa bRend, dok će u PAN Winter Pub-u sa početkom u 21:30 nastupiti Balkan Express Orchestra, koji će izvesti najveće hitove romske muzike.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: