Najslikovitiji opis Frenkijeve Tuzle: Objavljen videospot za pjesmu S.C.A.

Klix.ba
13.11.2015. u 10:04
15
4
Najslikovitiji opis Frenkijeve Tuzle: Objavljen videospot za pjesmu S.C.A.
15
Frenkie je objavio novi videospot sa nadolazećeg albuma "Reexperience". Iza skraćenice S.C.A. stoji značenje Salt City Attack i vjerovatno je najslikovitiji opis Frenkijeve Tuzle do sada.
Tekst je lični opis odrastanja u Tuzli, sa svim preprekama i poteškoćama na koje nailazi svaki mladi čovjek. Do izražaja posebno dolazi narav Tuzle i njenih građana koji su većinom radničkih korijena, što znači da su svjesni da se samo zajedništvom može postići napredak. Baš iz tih razloga je za snimanje spota odabrana tuzlanska Dita, koja je sa svojim preporodom postala sinonim uspjeha radničke klase.

PAN je prepoznao značaj zajedničkih napora za dalji napredak i isto već pokazao kroz uspješno partnerstvo sa OKK Sloboda.

"Saradnja sa Frenkijem je samo jedan od koraka koje PAN pravi kada je u pitanju ulaganje u sportsko-kulturni život u Tuzli i ne planiramo se zaustaviti. Ideja za saradnju se izrodila tokom PAN 3na3 Street Basketball Turnira gdje smo imali priliku vidjeti koliko svi prisutni nose Tuzlu u srcu i zadovoljstvo nam je biti dio priče ovog grada", izjavila je Amela Čengić, Business Development & Marketing Manager kompanije Carlsberg BH.

U videospotu se pojavljuju brojne ličnosti slanog grada, od sporta preko kulture pa do članova tuzlanskog moto kluba, potpisuje ga mlada ekipa Salt and Flow dok je za produkciju bio zadužen Billain. Frenkijev album Reexperience izlazi za zagrebačku izdavačku kuću Menart i od petka će biti dostupan na svim internet prodavnicama, a ubrzo se očekuju i koncertne promocije širom regije.


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: