"All The Girls"
17

Najpopularnija tinejdžerska zvijezda sa ovih prostora Marija Žeželj predstavila treći singl

Klix.ba
Marija Žeželj
Marija Žeželj
Nakon najuspješnijeg debi singla 2017. godine u regionu "Dance Like Nobody’s Watching" i pjesme "Louder Than A Drum", najpopularnija tinejdžerska zvijezda sa ovih prostora Marija Žeželj predstavlja novi ljetni hit "All The Girls" koji slavi moć žena.

U novoj pjesmi "All The Girls" Marija aktuelnom pop melodijom poručuje svim djevojkama da drže glavu visoko i nikada ne odustaju od svojih snova. Marija nas je svojim prvim singlom uz zarazni refren natjerala da plešemo kao da niko ne gleda, a kroz svoju životnu priču u drugom singlu je pokazala da vjerom u sebe i slušanjem svog srca možemo ostvariti sve naše ciljeve.

"Prošlo je godinu dana od početka moje muzičke karijere i izlaska prvog singla 'Dance Like Nobody’s Watching', nevjerovatno koliko brzo vrijeme prolazi. Mogu reći da sam veoma zadovoljna dosadašnjim radom sa timom Universal Music Serbia, uspjesima i svim novim iskustvima koja mi je pružila muzička industrija. Zaista uživam u svakom trenutku tokom procesa stvaranja muzike", rekla je Marija.

Pored milionskih pregleda za spotove "Dance Like Nobody’s Watching" i "Louder Than A Drum" koji samo rastu, kao i osvajanja mnogih top listi u Srbiji i regionu, Marija dobija nova priznanja za svoju muzičku karijeru nominacijom za pjesmu godine na prestižnim austrijskim nagradama Amadeus Austrian Music Awards gdje pred punom salom Wiener Volkstheater svojim nastupom osvaja austrijsku publiku. Priznanja ne staju tu, pa na prvim regionalnim "MTS Vision" nagradama u Beogradu osvaja nagradu za R&B spot i pjesmu godine.

"Novi singl govori o podršci svim djevojkama. Da trebaju imati samopouzdanja, svoj stav, biti hrabre i da životu mogu postići sve što žele. Ovo je jedna od tema o kojoj već neko vrijeme govorim u javnosti jer smatram da je vano priči o tome i kako bi trebalo da budem uzoran primjer svim djevojkama koje prate moj rad. Ako postignem da motivišem i oraspoložim barem jednu djevojku novim singlom, pjesmu smatram uspješnom", rekla je Marija.

S "All The Girls" dostupan je na servisima Deezer i Google Play, kao i širom svijeta u svim digitalnim prodavnicama.