{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najbolji svjetski plesni parovi u Sarajevu

23.4.2015. u 14:49
0
2
Najbolji svjetski plesni parovi u Sarajevu
0
Najbolji svjetski plesni parovi u Sarajevu
Plesna akademija Romantik organizator je velikog plesnog spektakla Sarajevo Dance Friendship Tournament koje će se održati 1. i 2. maja ove godine.
WDSF World Open Standard najviše je rangirani turnir u svijetu plesa nakon grandslam turnira. Do sada je učešće potvrdilo preko 150 plesnih parova iz oko dvadesetak zemalja. Veliki broj parova tek će izvršiti svoju prijavu tako da se očekuje istinski spektakl koji mogu priuštiti sudionici najljepšeg dvoranskog sporta na svijetu.

Da će prvomajski praznici u Sarajevu zaista biti u znaku sportskog plesa možemo vidjeti iz samog sadržaja Sarajevo dance friendship tournaments 2015.

U kongresnoj dvorani hotela Holiday se 1. maja održavaju brojna takmičenja: Međunarodni turnir djevojčice solo i duo kao i formacije latin i standard, Međunarodni bodovni turnir u latinoameričkim i standardnim plesovima basic kategorije, međunarodni turnir WDSF open standard za kategorije senior I, II, i III, prvenstvo Bosne i Hercegovıne u standardnım plesovıma, party dobrodošlice kojı će se održatı u kongresnoj dvoranı hotela "Holıday" sa početkom u 22:00 sata.

U sportskoj dvoranai Pete gımnazije i Gimnazıje Dobrinja će 2. maja biti održan world open standard, international open latin, WDSF youth open standard/latin, junior i standard/latin, junior II standard/latin i gala večer – after party na kojem će se uručiti i posebna priznanja najboljim parovıma.

Gala večeri moći će prisustvovati svi ljubitelji plesa i oni koji nikada nisu bili prisutni na jednom takvom događaju, a žele provesti prelijepu večer uz opuštajuću muziku pored istinskih zvijezda plesnog sporta.

Bit će to izuzetna prilika da naši sugrađani uživaju u prelijepoj atmosferi hotela Holiday, kao i u sportskoj dvorani Pete gimnazije, odnosno Gimnazije Dobrinja, koja će za ovu priliku poprimiti poseban izgled.

Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti u Plesnoj akademiji Romantik
( [email protected] ), Kupikartu.ba –finalno večer, kao i na sam dan turnira u dvoranama gdje se održava.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: