Muzika
0

Najbolji RHCP World Tribute Band dolazi u Coloseum Club, osvojite ulaznice

Klix.ba
Portal Klix.ba u saradnji sa Coloseum Clubom obradovat će petero svojih čitatelja sa po dvije ulaznice za koncert najpoznatijeg Red Hot Chili Peppers World tribute banda koji će u Coloseumu nastupiti 19. septembra u 22 sata.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da do 18. septembra do 16 sati na [email protected] pošaljete e-mail s naznakom "RHCP", sa ličnim podacima (ime i prezime i broj telefona). Dobitnici će biti izabrani metodom slučajnog odabira.

RHCP World Tribute je nastao u Sao Paulu, 2003. godine kada su ih svi znali kao bend "Organic".

Glavni vokal, Luiz Fernando je 2010. na ovaj nadovezao projekat pod nazivom Red Hot Chili Peppers World tribute. Sakupio je najbolje muzičare iz različitih krajeva planete, ujedno i veliki fanove originalnih Peppersa, te su zajedno brzo osvojili fanove širom svijeta. Nakon svjetske turneje bend će imati i nekoliko nastupa na Balkanu, a jedan od njih će se održati u sarajevskom centru zabave, Coloseum Clubu.

Svi oni koji nisu bili u mogućnosti da uživo slušaju svoju omiljenu grupu, neće biti razočarani ako ovaj četvrtak dođu u Coloseum. Pored emocije i specifičnog zvuka, članovi benda i fizički mnogo liče na njihove idole, čime je pravi doživljaj zagarantovan.

Ukoliko želite biti dio stvarno posebnog spektakla i osjetiti energiju i zapjevati hitove kao što su "Californication", "Can't stop", "Scar tissue" i mnoge druge, u četvrtak pravac u Coloseum Club.

Ulaznice su dobili:

Minel Halimanović Vanja Hergić Kenan Bravić Elma Lagumdžija Alisa Varatanović